ریحان خشک علت شیوع اختلال بویایی شناخته شد

ریحان که زادگاه آن آسیای جنوبی است، گیاهی است که اغلب در آشپزی استفاده می شود.

ریحان خشک بیشتر در غذاهای قرمز و سفید استفاده می شود. گوشت بعد از مرینیت شدن با ریحان طعم بهتری پیدا می کند. جدا از این، اغلب در غذاهای اصلی و سس ها ترجیح داده می شود.

ریحان خشک که به مقدار کم به سس گوجه اضافه می شود، نسیم مدیترانه ای را به آشپزخانه شما می آورد.

ریحان که در کشور ما بیشتر در سواحل مدیترانه و دریای اژه می روید، یکی از ادویه های ضروری غذاهای مدیترانه ای، ایتالیایی و فرانسوی محسوب می شود.

ریحان که نماد عشق رومی هاست نیز به عنوان یک گیاه زینتی کوچک در خانه پرورش داده می شود. این گیاه که با لمس آن بوی مطبوعی می دهد به ریحان نیز معروف است.

پس ریحان در کدام غذاها استفاده می شود؟ موارد استفاده از ریحان به شرح زیر است:

ریحان در کدام غذاها استفاده می شود؟

  1. ریحان ادویه ای است که اغلب در غذاهای ایتالیایی به صورت تازه یا خشک استفاده می شود و به غذاها طعم می بخشد. اگرچه اغلب در سس ها دیده می شود، اما به عنوان طعم دهنده در بسیاری از غذاها استفاده می شود.
  2. ریحان یک همراه ضروری برای گوجه فرنگی در بروشتا است.
  3. به عنوان طعم دهنده در پیتزا، تازه یا خشک یا در سس با هماهنگی آن با پنیر و گوجه فرنگی استفاده می شود.
  4. با افزودن آن در سس یا به عنوان ادویه، طعم ماکارونی را افزایش می دهد. پاستا با سس ریحان مخصوصاً خاص است.
  5. در لازانیا به عنوان طعم دهنده در سس به صورت تازه یا خشک استفاده می شود. 
  6. پستو ماده اصلی سس است و پستو ماده ای است که طعم واقعی سس را می دهد.
  7. همچنین در سس های گوجه فرنگی برای عطر موجود در سس استفاده می شود.
  8. سس بولونیز نیز یک سس ایتالیایی است و ریحان را به صورت خشک یا تازه استفاده می کنند. طعم سس را تقویت می کند.
  9. با باقی گذاشتن عطر سس در روغن موجود در سس های سالاد، طعم سس را افزایش می دهد.
  10. راویولی همچنین می تواند به عنوان چاشنی در سس اختیاری یا مواد داخلی استفاده شود.
  11. با عطر فوق العاده خود به نان ها یا سایر محصولات پخته شده طعم می بخشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.