آلو بخارا نیشابور در کشور چین حکومت میکند

آنتی اکسیدان های آلو بخارا نیشابور از جمله لوتئین و زآگزانتین به راحتی با رادیکال های آزاد در بدن مقابله کرده و اثرات منفی آن ها را از بین می برند و از استرس اکسیداتیو جلوگیری می کنند.

رادیکال‌های آزاد می‌توانند باعث دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) شوند. مصرف آلو خطر ابتلا به AMD را کاهش می دهد و بینایی و سلامت چشم شما را بهبود می بخشد تا بتوانید بدون در نظر گرفتن سن خود بینایی واضح تری داشته باشید. آلو همچنین ویتامین A و بتاکاروتن بدن را تامین می کند.

آلو بخارا حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که با مهار فعالیت رادیکال های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو می تواند از انواع سرطان ها از جمله سرطان سینه و کبد جلوگیری کند. مطالعات بیشتری در مورد خواص ضد سرطانی آلو خشک مورد نیاز است.

آلو بخارا و سلامت استخوان بدن انسان برای رشد و توسعه ساختار استخوانی سالم به مواد مغذی، نمک و مواد معدنی نیاز دارد. آلو خشک می تواند از پوکی استخوان جلوگیری کرده و خطر ابتلا به بیماری های مختلف استخوانی را کاهش دهد.

وقتی کلسیم و مواد معدنی کافی در جریان خون وجود ندارد، بدن کلسیم را از استخوان‌های شما می‌گیرد که اسکلت را ضعیف می‌کند و آن را مستعد شکستگی می‌کند. مصرف آلو بخارا کلسیم و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین می کند.

مطالعات متعدد آلو خشک را با سلامت استخوان ها، به ویژه در دوران یائسگی، مرتبط کرده اند. این به این دلیل است که آلو یک منبع غنی از ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها است که به جلوگیری از تخریب استخوان کمک می کند و محتوای بور آن نقش مهمی در حفظ تراکم استخوان ایفا می کند.

آلو همچنین می تواند به جلوگیری از پوکی استخوان در زنان یائسه به دلیل محتوای غنی از فلاونوئیدها مانند اسید کافئیک و روتنیم کمک کند. پتاسیم موجود در آلو برای سلامت استخوان، افزایش تراکم استخوان به ویژه در سنین بالا و جلوگیری از تحلیل استخوان به دلیل کمبود هورمون تخمدان مفید است.