بر اساس تحقیقات منبع معتبر، لوبیا سرشار از پلی فنول است که نوعی آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها با اثرات رادیکال های آزاد که مواد شیمیایی مضری هستند که بدن در طول متابولیسم لوبیا چشم بلبلی ایرانی و سایر فرآیندها تولید می کند، مبارزه می کنند.
رادیکال های آزاد می توانند باعث آسیب سلولی شوند که می تواند منجر به بیماری های مختلف شود. آنتی اکسیدان ها به بدن در حذف رادیکال های آزاد کمک می کنند. به این ترتیب، غذاهای غنی از آنتی اکسیدان، مانند لوبیا قرمز محلی ، می توانند به محافظت از بدن در برابر بیماری ها کمک کنند.
افرادی که به طور منظم حبوبات مصرف می کنند ممکن است کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از حمله قلبی لوبیا چیتی زودرس یا سایر مشکلات قلبی عروقی باشند. نویسندگان یک متاآنالیز در سال 2017 پیشنهاد کردند که یکی از دلایل کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی این است که مردم پروتئین های گوشت حیوانی با چربی بالاتر را با لوبیا جایگزین کرده اند.
یک بررسی و متاآنالیز در سال 2013 نشان داد که ارتباط واضحی بین خوردن لوبیا و کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب وجود دارد.
تحقیقات دیگر نشان می دهد که مواد مغذی موجود در لوبیا ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند. کلسترول بالا لوبیا قرمز کپسولی یک عامل خطر برای بیماری های قلبی و حملات قلبی است.
شواهدی وجود دارد که نشان میدهد رژیم غذایی با فیبر بالا ممکن است به کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی کمک کند.
- منابع:
- تبلیغات: